Emelt Díjas Telefonszámok

“Dietetikai tanácsadóként az üzlet egy teljesen új dimenziója számomra, hogy szinte bárhol, bármikor pénzt tudok keresni. És a hívás végén már el is számoltunk.” 
/R. Andrea – dietetikus/

Az igénylés feltételei

1. Számlaképesség
Mivel az emelt díjas telefonszámok üzemeltetése üzleti tevékenység, így annak előnyeit kizárólag számlaadásra jogosult, tehát üzleti adószámmal rendelkező vállalkozás, vagy cég élvezheti. Erről nem tudunk többet mondani. Amíg a jogalkotó így gondolja, ezzel együtt kell élni.

2. Cégkivonat
A számlaképesség feltételével szoros összefüggésben, az üzleti adószám ill. a vállalkozás v. cégszerűség meglétét ellenőriznünk kell, így kérjük, hogy azok valódiságát ill. az alakulásukat igazoló dokumentumok egy-egy másolati példányát az igénylés során küldjék el a részünkre.

3. Átirányítási hívószám
Az összes feltétel közül ennek a legkönnyebb megfelelni. Igazából feltételnek sem mondanánk, hiszen ma már mindenki rendelkezik telefonszámmal. Amiért mégis a feltételek közé került az inkább egy ajánlás a részünkről, mert sok esetben később jött a felismerés, hogy jobb lett volna egy teljesen új, – vagy addig mások által ismeretlen – számra irányíttatni az emelt díjas hívásokat. Ugyanis így ezek nem keverednek a normál hívásokkal. Kényelmes, és jó érzés is, ha tudjuk, hogy ha az a bizonyos telefon megcsörren, az biztos, hogy emelt díjas hívás lesz. Tehát érdemes egy teljesen új telefonszámot beszerezni, és az átirányítást erre a számra kérni.

 4. Egy éves szerződés
Mondhatnánk, hogy ez kizárólag az Önök érdeke, hiszen minden vállalkozásnak kell bizonyos idő, amíg a termékei vagy szolgáltatásai által ismertté, keresetté válik. Kinek több, kinek kevesebb, de mindenkinek idő kell ahhoz, hogy egy számot „befuttasson”. Azonban a siker nem csak a ráfordított idő függvénye, így nem állítjuk, hogy ez mindenkinek sikerül is. Viszont ha valaki néhány hónap után feladja, az emelt díjas számát nem tudjuk másnak kiadni egy másik szolgáltatást ill. tartalomszolgáltatót mögé helyezve, mert a szám visszaadása után a korábbi hirdetések okán még érkezhetnek hívások. Tehát egy számot minimum 2-3 hónapig pihentetni kell, ahhoz, hogy más szolgáltatást mögé téve újra ki lehessen adni. Ezért vezettük be az indulásnál az egy éves határozott idejű szerződést. Viszont ha valaki sikerrel üzemeltet az egy év során egy (vagy több) számot, akkor biztos, hogy azt nem fogja visszaadni még jó pár évig, hiszen senki sem a saját ellensége, hogy könnyen lemondjon a bevételeiről.

Az igénylés lépései

Valójában az igénylés egyetlen lépése sem igényel személyes találkozást. Minden fázisa évek óta tökéletesen tud működni online. A kapott visszajelzések és a saját tapasztalataink szerint is a folyamat gyors, kényelmes, és hatékony.

1.
Megbeszéljük telefonon az elképzeléseit. A kigondolt szolgáltatáshoz ajánlunk egy emelt díjas szám típust, és tarifasávot.

2.
Elküldjük az igényléshez szükséges dokumentumokat. A felmért elképzeléseknek, és az éppen aktuális kedvezményeknek és akcióinknak függvényében igyekszünk mindig egyedi ajánlatot tenni. Amennyiben az ajánlatunkat elfogadják, az igénylőlapot kitöltve és aláírva visszaküldik nekünk, a vonatkozó céges papírok (cégkivonat, aláírási címpéldány) másolataival együtt.

3.
Az igénylőlap és a kapott dokumentumok alapján elkészített szerződést elküldjük Önnek és közben előkészítjük a számokat a bekapcsolásra.

4.
Az aláírt szerződést visszaküldik nekünk, és befizetik a kezdő díjakat.

5.
Ahogy a kezdő befizetések megérkeztek, bekapcsoljuk a számo(ka)t és ellenőrizzük a működést. A bekapcsolás megtörténtéről azonnal értesülnek, hiszen az ellenőrzéskor fel fogjuk hívni a bekapcsolt emelt díjas számo(ka)t, és ha minden jól sikerült, – így szokott lenni – akkor Önök fogják felvenni a telefont.