Emelt Díjas Telefonszámok

“Dietetikai tanácsadóként az üzlet egy teljesen új dimenziója számomra, hogy szinte bárhol, bármikor pénzt tudok keresni. És a hívás végén már el is számoltunk.” 
/R. Andrea – dietetikus/

Gyakran Ismételt Kérdések

A tarifasáv azt a telefonszámhoz rendelhető díjat jelenti, amit a hívó fél a hívás percei (AUDIOTEX hívások) ill. kapcsolások után (AUDIOFIX hívások) után fizet.

Egy emelt díjas telefonszámhoz csak egy tarifasáv tartozhat. Ill. a tarifasávok között a telefonszámok nem mozgathatók. Ha tehát a későbbiek során módosítani szeretné a tarifasávot, akkor új számot kell rendelnie. Ezért alaposan érdemes átgondolni, hogy milyen tarifasávval üzemelnek be egy számot.

Az AUDIOTEX emelt díjas telefonszámok hívásának díja percdíj alapú, a számlázás viszont másodpercre bontva történik, így a hívók által fizetendő összeg a hívás másodpercre mért hosszának megfelelő összeg.

Az emelt díjas számok csak belföldi hálózatról hívhatók.

Igen.
A mobilszámokra történő átirányításnak egy percenkénit 9,5 forintos díja van. Ez azért kerül felszámolásra, mert a bejövő híváskor a rendszerünk – a hívástovábbítás során – az Ön által megadott mobilszámot hívja, aminek ez a minimális költsége van.

Igen van rá lehetőség. A szüneteltetés hossza max. 1 év lehet, de az előfizetési díjakat szüneteltetési idő alatt is fizetni kell. A szüneteltetési idő alatt természetesen nem osztjuk ki a számot más tartalomszolgáltatónak.

A szerződések 1 éves időtartamra szólnak, de amennyiben valamelyik fél a szerződés lejárta előtt legalább egy hónappal az ellenkezőjét nem kéri, a Szerződés automatikusan meghosszabbodik egy újabb egy éves szolgáltatási időszakkal.

Egyszeri díjak:
– Adminisztrációs díj
– Setup díj

Havi előfizetési díj

Az egyszeri díjakat a szerződés megkötésekor.

A havi előfizetési díjak esetében az első negyedéves díjat a szerződéskötéskor és azt követően havonta számlázzuk az előfizetési díjakat.

A díjmegosztás arányait az egyedi szerződési ajánlat tartalmazza. A választott tarifasávtól függően egyedi ajánlatot adunk ügyfeleinknek. Általánosan elmondható, hogy minél nagyobb tarifasávba tartozik az adott emelt díjas telefonszám, annál nagyobb az Ön(ök) díjmegosztási részesedése. Az induláskori díjmegosztás leggyakrabban 50-50% szokott lenni.

A díjmegosztás elszámolása havonta, mindig utólag történik. Minden tárgyhónapot követő hónap 15-ig megkapja tőlünk e-mailben a díjmegosztás alapját szolgáltató adatokat, tehát hogy mennyi forgalom volt az adott telefonszámon, valamint, azt az összeget, ami az Ön jutaléka lesz. Ezt követően max. 30 munkanapon belül kifizetjük az összeget.

A különleges szám szolgáltatásának egyedi, a számok “szépsége” szerinti besorolással kialakított, megemelt hozzáférési (megrendelési) és havi díja van.

A különleges számok igénylését és az arra vonatkozó elképzeléseket előre kell jelezni.

Általában 2-3 napon belül minden elintéződik, de ez igazából az ügyfél gyorsaságán és pontosságán múlik.